ADSL Bredband - billigt internet med adsl bredband

ADSL BREDBAND

Billigt bredband med eller utan telefon

Vad är ADSL bredband?

Adsl Bredband (upp till) *28 Mbit ger snabb uppkoppling till Internet. ADSL är bredband via telefonjacket utan dyra installationsavgifter som ofta förknippas med bredband via stadsnät. Du får blixtsnabb uppkoppling, en fast kostnad för allt surfande och slipper blockering av telefonlinjen när ditt företag, du eller dina barn använder internet.

Billigt bredband

I jämförelse med att installera bredband via fiber är adsl bredband ofta den billigaste lösningen.

*Adsl hastighet och installationstid

Din bredbandsuppkoppling begränsas av avstånd till telestationen, kvalitén och ålder på koppartråden mellan telestationen och bostad/företag vilket kan innebära en försämring av hastighet med upp emot 20 Mbit.  Med andra ord blir den reella hastigheten så stor som varje specifik uppkoppling klarar av att hantera. Räkna med minst två - tre veckors installationstid när du beställer bredband.

Fast IP-adress

På en rad platser i Sverige kan vi nu erbjuda fast IP-adress. Kontakta kundtjänst om du vill bekräfta tillgänglighet på din ort innan du gör en beställning.

Beställ adsl

Prisjämförelse

Typ av ADSL bredband Månadsavgift Uppsägningstid
*ADSL 28Mbit 329 kr/mån 30 dagar
*ADSL 28Mbit + Telefoni via telejacket 399 kr/mån 30 dagar


Övrigt
ADSL startkostnad: 1200 kr              
INGEN BINDNINGSTID!  
ADSL-modem ingår.  

** Porto och expeditionsavgift om 125 kr tillkommer

IP-Mini

IP-Maxi

IP-Faraway

Mini

Maxi

Faraway

Avgifter

IP-LIGHT

IP-ZERO

IP-GLOBAL

LIGHT

ZERO

GLOBAL

Mer Info

Hur lång tid tar installationen?

Svar: Installation av ADSL bredband tar ca två veckor från det att vi mottagit er beställning.

Går det att byta leverantör utan avbrott?

Svar: Ja. Affinity Telecom har inlett ett samarbete med majoriteten av ADSL leverantörer på marknaden. I de allra flesta fall flyttar vi din bredbandsanslutning till Affinity utan avbrott. Markera din nuvarande operatör när du fyller i beställningsformuläret.

Hur byter jag till Affinity om nuvarande operatör inte finns med på listan?

Svar: Om din nuvarande bredbandsleverantör inte finns med på listan som går att byta från måste du först säga upp din bredbandsanslutning och sedan ringa in din beställning till oss så vi kan beställa installation dagen efter gamla abonnemanget avslutats. Denna lösning kan orsaka avbrott i tjänsten.

Har jag någon ångerrätt?

Svar: Vi följer svensk lagstiftning vad gäller ångertid för privatpersoner. Det innebär att du har hela två veckor på dig att ångra din beställning.

Kan alla få ADSL bredband?

Svar: Nej. För att se om er telestation är förberedd för bredband tryck på beställ-knappen.  Vi gör då en sökning på din telestation och ger dig besked på en gång om vi kan leverera bredband på er adress eller telefonnummer.

Går mitt abonnemang att överlåta?

Svar: Ja. Överlåtelseblankett finner du under länken Villkor & blanketter.

Kan ett företag betala min bredbandsanslutning hemma?

Svar: Ja. I det fall ett företag skall stå som betalningsansvarig för ditt bredband på hemadressen ber vi dig beställa bredband privat och sedan överlåta abonnemanget på företaget som skall betala.

Kommer adsl bredband med bindningstid?

Svar: Nej. För privatkunder gäller en kalendermånads uppsägningstid.