Fast telefoni, IP-telefoni, ADSL bredband, Telefonkonferens m.m.

 

Hemtelefoni

Kort översikt av hemtelefoni via bredband kontra hemtelefoni via telefon-jacket i väggen. För dig som är osäker på bästa typen av telefonabonnemang.

 

Fast telefoni via telefonjack

Traditionell fast telefoni genom Telias telefonjack, fast billigare. Majoriteten av Telias plus-tjänster levereras även genom oss.  Tilläggstjänster som röstbrevlåda, nummerpresentation och spärrtjänster fortsätter fungera som vanligt. Söker du en billig fast telefon har du hittat rätt.

 

Fast telefoni via bredband (ip-telefoni)

Fast telefoni via bredband erbjuder alla tjänster du är van att ha med traditionell Fast Telefoni, fast med möjligheten att styra dina inkommande samtal via mina sidor och ingen fast abonnemangsavgift. Besparingar med IP-telefoni räknas i tusenlappar om året! Ip-telefoni fungerar optimalt med stadsnät eller adsl bredband men många ringer numera även via mobilt bredband (3g och 4g)

 

ADSL bredband

Billigt adsl bredband med maximal hastighet. Adsl bredband levereras genom ditt telefon-jack och är därför möjligt att beställa i stora delar av Sverige. Trådlöst modem och fri support ingår i våra bredbandsabonnemang. Möjligheten att kombinera adsl bredband och IP-telefoni finns i vissa telestationer.

 

Telefonkonferens

Vi erbjuder en av Sveriges billigaste  telefonkonferenser. Den rörliga kostnaden för vår Telefonkonferens är otroligt nog bara ett Sverigesamtal som varje deltagare själv betalar till respektive teleoperatör.

 

Kommande tjänster

Vi arbetar på att ta fram ett billigt mobilabonnemang, samt en ny telefonkortsplattform för utlandssamtal med förmånliga priser.  Information om detta kommer inom kort via våra fakturor och hemsida.